makonja BLOG


mac novice, mac nasveti in mac testi programov
"Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works. " Steve Jobs

Apple baza znanja na makonja.info.



AppFresh aplikacijo uporabljam že kar nekaj časa. Našel sem jo na Mac Freeware, kjer sem naročen na RSS in vsak dan dobim novo aplikacijo (vse niso uporabne!).

Kaj počne AppFresh?
Če imate več kot 3 aplikacije na Macu (to je sam hec) vam bo prišla zelo prav. AppFresh pregleda vse aplikacije na vašem Macu in preveri ali za njih obstajajo posodobitve. Torej namesto, da vi vsako aplikacijo posebej odprete in kliknete "check for update" ali pa, da iscete posodobitve na internetu, je potreben samo en klik in že se vam prikažejo vse aplikacije, za katere je potreben update.

Naslednji korak je klik na aplikacijo in update se že začne downloadati na vaš računalnik. Pri nekaterih aplikacijah se vam bo odprlo okno in bo potrebno ročno klikniti na download link, ampak to je redko (meni se je to zgodilo pri posodobitvi FLASH playerja). Če želite imate opcijo, da kliknete "install all", kar vam bo naložilo vse posodobitve (jaz tega ne uporabljam, ker za aplikacije, ki jih ne uporabljam, pač ne potrebujem update). AppFresh vam pregleda posodobitve tudi za Mac OS X, tako da je res aplikacija za celega Maca.

Skratka lušten program, da boste vedno UP to DATE! Za povrh pa še brezplačen!!

Več o AppFresh in download tukaj.

lp, M I'm reading: AppFresh-vaše aplikacije up to date!Twitni tole!

0 komentarji

Objavite komentar

Naročite se na: Objavi komentarje (Atom)