makonja BLOG


mac novice, mac nasveti in mac testi programov
"Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works. " Steve Jobs

Apple baza znanja na makonja.info.


UNDATED - This handout image supplied by Veriz...Image by Getty Images via DaylifeBlackBerry Storm je zadnja naprava, ki so jo predstavili pri RIM-u. In je tako kot iPhone popolnoma touch screen telefon. Naj dodam da je Storm pri enkranu naredil korak naprej od iPhona in dodal feedback svojemu ekranu, kar pomeni da se ta dejansko odzove na pristiske s čimer dobite občutek pritiska na pravi gumb.

Ker se mi zdi da je Storm eden redkih pravih tekmecev iPhona vam ponujam izčrpen review Engadgeta tukaj. Na koncu je tudi filmček kjer se Storm in iPhone pomerita pri nalaganju Engadgetove spletne strani. Kdo zmaga? Poglejte v nadaljevanju!

Kar se tiče tega da bi bil Storm killer iPhona, močno dvomim šel bi celo tako daleč in rekel da nikoli ne bo obstajal iPhone killer razen njegov naslednjik od Appla. Zakaj to pravim? Ker iPhone je pač iPhone na trgu obstajo bolj zmogljivi telefoni, z boljšimi specifikacijami, nekateri so tudi dizajnersko oblikovani ampak ni point v tem, iPhone ima neko dodano vrednost, ki mu jo ne morejo vzeti. P.S. Že to da Storm nima Wi-fi je za mene pogubno.



lp, M

P.S.
Malce brskanja po netu in našel sem HTC Touch HD, ki naj bi pa res bil iPhone killer. Spet menim da ni šans. Telefon je res velik in lep, sam Windows Mobile?!?!? Geeez!!




Reblog this post [with Zemanta]
I'm reading: BlackBerry Storm - iPhone killer?Twitni tole!

0 komentarji

Objavite komentar

Naročite se na: Objavi komentarje (Atom)