makonja BLOG


mac novice, mac nasveti in mac testi programov
"Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works. " Steve Jobs

Apple baza znanja na makonja.info.


Večina vas ve, da je novi ameriški predsednik Barrack Obama Mac user. "Samoumevno!" Pravim jaz, kaj drugea pa bo? Novi, mladi predsednik, ki je inovativen, kompatibilen in bo prinesel spremembe.

Za tiste, ki še vedno ne verjamete v dokaz slika. Slike ne lažejo.Tudi podpredsednik Joe Biden ima vsaj rad, mislim pa tudi da uporablja, Mace.Tudi Obamina ekipa je navajena dela na Macintosh računalnikih, kar je izvedel celi svet, ko so takoj po prihodu v belo hišo naleteli na 6 let stare PC mašine. In so se takoj zbunili. Citiram: "One member of the White House new-media team came to work on Tuesday, right after the swearing-in ceremony, only to discover that it was impossible to know which programs could be updated, or even which computers could be used for which purposes. The team members, accustomed to working on Macintoshes, found computers outfitted with six-year-old versions of Microsoft software"

Ojoj! Upam da jim Obama nameni malce proračunskega denarja, da popravijo to grozoto! :)

lp, M
I'm reading: Barrack Obama in MacTwitni tole!

4 komentarji

 1. Anonimni  

  slika od obame je FAKE!
  Pa sej nismo glupi in vidmo d je obraz prevelika za telo.

 2. Mak  

  Priznam da je izvor slike vprašljiv, vendar če prebereš par člankov na internetu, ti bo jasno, da Obama JE mac user. recimo http://tinyurl.com/6froap

  lp,m

 3. slomacuser  

  ni fake, avtor fotke je Peter Yang, posneta pa je bila za revijo Roling Stone ...

 4. Mak  

  @slomacuser hvala za info! lp,m

Objavite komentar

Naročite se na: Objavi komentarje (Atom)