makonja BLOG


mac novice, mac nasveti in mac testi programov
"Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works. " Steve Jobs

Apple baza znanja na makonja.info.


Tokrat sem se odločil, da v test vzamem nekaj za iPod. Po pravici povedano ni bilo dolgega premisleka zakaj Pure-fi Anywhere, enostavno sem ga vzel in sprobal:) Kar pa ne pomeni, da test ni bil temeljit in obsežen.

Za ta test sem se odločil, da ga ne naredim standardno kot vse prejšne in slikam kaj je v škatli in podobno. Notri so pač standardne stvari, in sicer: polnilec, daljinec, nastavki za iPode in seveda sama naprava. Vse skupaj je lepo zapakirano v priročnem etuiju, ki je očitno namenjen za prenašanje Pure-fija vsepovsod (gasilske veselice, pikniki,...)

No in ker ne bom slikal vsebine škatle, vam za začetek dajem nekaj slik uporabe. Naj samo rečem, da se mi je naprava dejansko zdela uporabna in je prvi Logitech v seriji testov, ki bi ga dejansko želel imeti in bi ga s pridom uporabljal.

Pa začnimo(opravičujem se za slike slabše kvalitete, digitalca sem pozabil doma):


Najprej sem ga postavil na televizijo, ker sem s tem dobil pokritje celotne sobe z zvokom. Na tej lokaciji se je obnesel odlično. Razporeditev zvoka po sobi je odlična za takšno napravo. Za krmiljenje se uporablja daljinec, ki pa ni v skladu z ostalo Logitech logiko. Daljinec je po domače povedano "plastik fantastik". Občutek, ko se ga uporablja, je slab; škripa in pač to ni to. Za samo enoto tega ne morem reči, ker je res dobro narejena in deluje zelo kvalitetno.


Če ne delam v dnevni sobi, odnesem Pure-fi s sabo v kuhinjo, kjer se spet odlično obnese. Naprava je res preprosta za uporabo in če imate na iPodu dobre playliste jo je potrebno samo prižgati. Za boljšo razporeditev zvoka obstaja tudi tipka Stereo XL, ki razširi zvočno polje.



Tudi morski prašiček ceni dobro glabo. Baterije drzijo dovolj dolgo, to pomeni priblizno 10ur (piše na škatli). Sam sem dobil nekaj manj kot to, recimo 8-9 ur. Odvisno seveda od glasnosti, pri kateri poslušamo glasbo. Ko baterije zmanjka, enostavno uporabimo adapter in s tem začnemo polnit iPod in Pure-fi.



Khm, khm :) no ja tudi tukaj se posluša glasba, a ne? Naprava je kompatibilna z iPod mini, iPod nano, iPod nano (alu), iPod Classic, iPod Touch in iPhone.



"Plastik fantastik" daljinec.


Tipke s katerimi lahko prižgemo-ugasnemo, pojačamo,...


Mesto, kjer vključimo iPod.


Hrbtna stran.


Logitech Pure-fi Anywhere sem poskusil tudi v avtu. (Vem, neumno in nevarno, pac poskusil sem. Ne počnite tega doma!)


Tukaj pa je prikaz delovanja in posnetek same naprave.

Plusi:
-baterija
-zvok
-izdelava

Minusi:
-daljinec
-cena (159,90 €)

Na kratko povedano mi je bil Anywhere res všeč. Vidim se, da bi ga uporabljal. Ker ima dobro baterijo, je primeren tudi za glasbena druženja, kjer ni električnih vtičnic. Zabave sicer s tem ne boste mogli organizirati, ampak temu tudi ni namenjeno.


lp,m
I'm reading: Test: Logitech Pure-Fi AnywhereTwitni tole!

3 komentarji

  1. Anonimni  

    Kul zadeva ... Nikjer nisi omenil iPhona ... ga podpira ali ne?

  2. Mak  

    Sem pozabil napisat, bom kr popravil. Ja podpira iPod Touch in iPhone.

    lp, m

  3. Unknown  

    Tudi sam jih imam... Prima zadeva, izredno kvaliteten zvok...v itunesih lahko nastavis se dodatno glasnost(desen klik na komad, get info, options in tukaj nastavis +100 ;)
    Imam tudi logitechove zvocnike: Logitech 50mm, ki pa so cenejsi, trpeznejsi, vendar pa so mikroskopsko, malenkostno tisji... skoraj neupazno... Anywhere 2 pa imajo malenkost globji zvok.. kvalitetnejsih se posebej pri bass komadih.

    Ubilo vzitkov ob poslusanju glasbe!

    Lp Bit!

Objavite komentar

Naročite se na: Objavi komentarje (Atom)