makonja BLOG


mac novice, mac nasveti in mac testi programov
"Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works. " Steve Jobs

Apple baza znanja na makonja.info.


Končno sem dočakal. Palm Pre style multitaskih na iPhonu je od sedaj mogoče z aplikacijo ProSwitcher. Za delovanje potrebujete Jailbreakan iPhone, aplikacijo Backgrounder in aplikacijo ProSwitcher.

Predpostavimo, da že imate Jailbreakan iPhone. Odprite Cydio in v search napišite Backgrounder - aplikacija, ki omogoča da druge aplikacije delujejo v ozadju. Namestite Backgrounder in potem v Cydii kliknite Manage -> Sources -> gumbek edit -> gumbek add in noter napišite http://booleanmagic.com/repo in kliknite add.

Ko se Booleanmagic Repo doda ga kliknite in namestite ProSwitcher. Springboard se bo restartal in vi boste sedaj imeli ikono aplikacije Proswitcher.

Vse kar morate sedaj narediti je da odprete aplikacijo ki želite da deluje v ozadju, pritisnete in držite Backgroudner (da omogoči delovanje aplikacije v ozadju), potem pa odprite ProSwitcher im multitaskajte ;)

** Če greste pod Settings -> ProSwitcher lahko nastavljate dodatne preference za aplikacijo **

*** Aplikacija ProSwitcher je še v Beta fazi, zato jo instalirajte na lastno odgovornost! ***I'm reading: Multitasking na iPhonuTwitni tole!

0 komentarji

Objavite komentar

Naročite se na: Objavi komentarje (Atom)